Witterwit Nederlands Kampioen lijnentrekken

     

Witterwit verbetert lijntoner

Proeven bij Heerenveen
Witterwit zegt de formule van de lijntoner voor sportveldbelijning verder te hebben verbeterd en aangepast voor een beter resultaat.
De verbeterde lijntoner heeft een nog betere hechting op nat gras, waardoor de garantie dat de lijnen drie weken elke scheidsrechterkeuring kunnen doorstaan nog beter gegarandeerd kan worden. Proeven bij Heerenveen Groningen en AZ  hebben aangetoond dat het zuiniger in gebruik is, waardoor er een stukje winst behaald kan worden in de gebruikskosten.
Om lijnen nog beter te laten hechten op een vochtige ondergrond heeft Witterwit voor haar belijningswagen, de Easyliner, een dauwveger ontwikkeld, waardoor dauw gemakkelijk van het gras gehaald wordt tijdens het belijnen. Dit verbetert het resultaat, waardoor de lijntoner beter hecht en de lijn langer meegaat.
René Schouten de Jel, Coördinator Groenvoorziening van het AFAS Stadion van AZ geeft aan tevreden te zijn over Witterwit. "We houden dezelfde mengverhouding aan, waardoor dezelfde helderheid gerealiseerd wordt. We merken dat de belijning beter hecht op een natte ondergrond."

door Kelly Kuenen                                                                                                                                                                                                                                                                        

Klik hier voor een korte demonstratie van de EasyLiner

Witter
kan uw
lijn niet
zijn.
Referenties
Stadion Galgenwaard
AFAS stadion
Amsterdam ArenA
Abe Lenstra stadion
Mandemakers stadion
Euroborg
Stadion Vijverberg
Koning Willem II stadion
Stadion De Braak
Schoonenberg stadion
Stadion De Vliert
Fly Brazil stadion